Beauty Salon  
Daniëlle

Welkom op mijn vernieuwde website

14 december 2020 - update: CORONAVIRUS


Lieve klant,

Woorden schieten tekort! Toch blijf ik positief dat ik jullie v.a. 19 januari weer in mijn salon mag ontvangen. Afspraken kunnen alvast ingepland worden, ik ben voor jullie bereikbaar! Ook is het mogelijk advies te vragen  zodat jullie zelf de nodige verzorging thuis kunnen doen. Gelukkig is mijn webshop up-to-date en is er voldoende voorraad aanwezig. Ik kom de producten persoonlijk bij jullie afleveren.

Indien we elkaar niet meer zien of horen, hele fijne feestdagen en de allerbeste wensen (zonder Corona) voor 2021!

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

Daniëlle RooijakkersOver beauty salon Daniëlle

Beauty salon Daniëlle is gevestigd in de wijk Brandevoort in Helmond en werd in 2003 door de huidige eigenaresse Daniëlle Rooijakkers opgericht.

Met haar jarenlange passie en ervaring als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in huidverjonging en -verbetering kunt u hier terecht voor de meest uiteenlopende schoonheids- en/of huidverbeteringsbehandelingen.

In de salon staat persoonlijke aandacht, kwaliteit en een goed advies voorop. Samen wordt er gekeken naar een passende behandeling die perfect aansluit bij u wensen en huid. Zo bent u er zeker van dat u ontspannen, tevreden en met een goed gevoel de deur  uitgaat.

Ik hoop u binnenkort weer te mogen verwelkomen in mijn salon.

Groetjes,

Daniëlle

+31 6 14495306, info@vannaturemooi.nl